Maa-ainesmyynti

Murskeen ja soran myynti ja toimitus

Kaivuu ja Kuljetus Nurmi Oy myy ja toimittaa maa- ja kiviaineksia Satakunnan alueelle ja muuallekin. Toimitamme hiekat, murskeet, soran ja mullan suoraan asiakkaan työmaalle. Asiakkaitamme ovat yritykset, kunnat sekä yksityiset henkilöt. Maa-aineskuljetukset hoidamme omalla kuorma-autokalustollamme. 

Mursketta, soraa, hiekkaa ja multaa

Myymme ja toimitamme asiakkaillemme hiekkaa, soraa ja mursketta eri kokoluokissa. Toimittamamme murskeet, sora ja hiekka ovat seulottuja ja tasalaatuisia CE-merkittyjä tuotteita. Seulomalla saadaan tasalaatuista materiaalia, joka varmistaa halutun ominaisuuden rakenteissa esim. tienpohjan kantavuuden tai routaeristyksen. Jos tarvitset jotain erikoistuotetta, ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Soita ja kysy tarjousta: Harri Nurmi puh. 0500 880 303

Kalliomurske

sopii hyvin rakennusten perustusten, teiden ja parkkialueiden kerrosrakenteisiin.

Sora

sopii hyvin teiden ja pihojen rakennusmateriaaliksi mm. salaojiin.

Sepeli

sopii hyvin esimerkiksi kapilaarikatkoihin, hiekoitukseen ja salaojien täyttöön.

Kivituhka

sopii hyvin teiden pinnoitukseen sekä saumausmateriaaliksi laattojen ja kiveysten asennuksessa.

Hiekka

sopii hyvin täyttöihin ja pohjien tasoitusmateriaaliksi esim. asennustöissä

Multa

sopii hyvin nurmikon, kukkamaiden ja pensaiden kasvualustaksi.

Maa-ainesmyynti yrityksille ja kunnille

Toimitamme maa-ainekset kaikille maanrakennustyömaille. Yritys- tai kunta-asiakkaamme ei tarvitse huolehtia erikseen maa-ainesten hankinnasta, sillä he saavat kauttamme käyttötarpeen mukaiset maa-ainekset urakoimillemme maanrakennustyömaille. Toimitamme maa-ainekset suoraan työmaalle sovittuna aikana. Maa-ainesmyynti yksityisille 

Myymme ja toimitamme maa-aineksia myös yksityishenkilöille esim. mursketta ja soraa pihojen ja teiden pohjatöitä varten tai puutarhamultaa nurmikon perustamista varten. Asiakkaalla ei tarvitse olla tietoa maa-aineksista, sillä tarvittaessa autamme asiakkaitamme valitsemaan tarpeisiinsa sopivan maa-aineksen laajasta valikoimastamme. Toimitamme asiakkaan tilaaman maa-aineksen asiakkaalle sovittuna aikana.Luotettava kumppani

Kaivuu ja kuljetus Nurmi Oy on mukana tilaajavastuun Luotettava kumppani -palvelussa, sillä haluamme näyttää, että hoidamme lakisääteiset ja muut velvoitteemme kunnolla. Voit tarkistaa yrityksemme tiedot helposti Zeckit -palvelusta.

Kaivuu ja Kuljetus Nurmi Oy

Jokiahteentie 94 

27430 Panelia

Harri Nurmi
0500 880 303

Sähköposti

info@nurmioy.fi

Euran Maakone ja Länsirannikon Kaivuu ovat sulautuneet Kaivuu ja Kuljetus Nurmi Oy:hyn 1.12.2018 alkaen. Sulautuminen ei vaikuta yhtiöiden toimintaan eikä asiakkaisiin.